jubileumsdag...

eller firande i alla fall ;)

Ännu en fin dag här i Bratislava. Vi började den med att ta en låååång sovmorgon – nästan så vi sov över frukosten…Sedan fortsatte vi med en promenad till ett varuhus ett par kilometer från hotellet. Där gick vi och strosade ett par timmar innan vi fortsatte till gamla stan för en fika. Glass och cola/kaffe. Därefter gick vi vidare till hotellet, några euro fattigare, några kassar rikare och med långa armar och tunga ben ;)

 

Vi checkade lite blogg och FB innan det lev en stödvila innan vi återigen vandrade iväg över bron in i gamla stan för att sedan hitta lite mat igen. En vanlig spagetti blognese satt fint idag. Vi letade sedan efter segways eftersom Hasse, Regga och Kecke tänkte testa sådana, men vi hittade inga idag – det får bli en annan gång. Det va kanske tur det eftersom det kom en rejäl regnskur med inslag av åska, så vi fick akutinta varsina platser på en uteservering med tak. Men det fanns ju öl där så det va ok…När det väl va över drog vi oss tillbaka till hotellet igen för att vila oss lite innan jubileumsmiddagen.

Döm om min förvåning när det knackar på våran dörr och MIA kikar in och frågar om det bor någon Annica i detta rum haha…Min chef – eller tidigare chef eller vad man nu ska kalla henne. JÄTTEROLIGT!!

Nya bekantskaper skapades...

och fler kändisar visade sig

På kvällen var det dags för jubileumsmiddag; Leif Nygrens el AB 25 år. Jättegod middag serverades på hotellet och det blev en riktigt trevlig tillställning…därefter hängde vi i foajen – där också baren fanns. Kikade på röstningen i Eurovision Song Contest och gladdes åt en fin placering. Men nu är det hög tid för sängen, men till Leif och Ann-Katrine vill jag bara förmedla detta ;

Jubileum på firman och en pensionär

Tänk att det kunde sluta så här

Två timmars resa till solens gass

Och dessutom hockey-matcher av klass.

Gemenskap och stämning och massor av skratt

Nå´n öl å nå´n vodka och en löjlig ”hockeyhatt”

Men alla anställda med respektive

Ett stort tack er nu härmed ”give”

För det är det minsta ni skall hava

För resan till Bratislava

Tack än en gång för en oförglömlig upplevelse!

och tack ALLA för trevligt sällskap


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0